-
Mikrobiologiczne
-
Mięso i przetwory mięsne
-
Wyroby garmażeryjne
-
Ryby i przetwory rybne
-
Przetwory owocowo-warzywne
-
Koncentraty spożywcze
-
Zioła i przyprawy
-
Napoje alkoholowe i bezalkoholowe
-
Woda do spożycia przez ludzi
-
Pasza
-
Wymazy z tusz zwierząt rzeźnych i tuszek drobiu
-
Próbki środwiskowe z obszarów produkcji żywności i obrotu żywnością
-
Chemiczne
-
Mięso i przetwory mięsne
-
Wyroby garmażeryjne
-
Ryby, przetwory rybne
-
Wyroby, półprodukty ciastkarskie
-
Koncentraty spożywcze
-
Mleko
-
Pieczywo
-
Woda do spożycia przez ludzi
-
Pasza
-
Wartość odżywcza (Big 8)
-
Tłuszcze roślinne i zwierzęce
-
Pozostałe:
-
Aktywność wody
-
Określenie udziału składników - preparacja wagowa
-
Oznaczenie zawartości O2 i CO2 w opakowaniach
-
Ocena organoleptyczna
-
GMO - organizmy modyfikowane genetycznie *
-
Dioksyny *
-
Pestycydy *
-
Metale ciężkie *
-
Witaminy *
-
Mikotoksyny *
-
Nitrofurany *
-
Promieniotwórczość *